LASKAGOMBA RAGU.
2014.06.09. 14:20, varganagygabi
Csiperke gombát akartam venni de nem kaptam a zöldségesben csak laska gomba volt de ezzel még könnyebb dogom volt mint ahogy azt elgondoltam.
Egy nagyon finom gombás ragu lett belőle.
Hozzávalók :
2 gerezd foghagyma
1 fej vöröshagyma
3 szelet békön
4 faros csirkecomb
200 g laskagomba
1 kakukkfű filter
só , bors
3 dl víz
Elkészítése:
A lefilézett csirkecombot megszórjuk lisztel borssal és nagyon kevés sóval. Majd felkockázzuk a békön szalonnát.
Kevés olajon megfuttatjuk a lereszelt foghagymát , megpirítjuk rajta a szalonnát a hagymát majd mehet bele a gomba.
Ezt kővetően beleöntjük a húst is és megszórjuk kakukkfűvel,tovább pirítjuk majd felöntjük 3 dl vízzel, és készre főzzük. Köretnek rizst adok hozzá.